News & Updates Postado Setembro 19, 2020 Compartilhar Postado Setembro 19, 2020 AQUA Dongle V3.3 Super Update Xiaomi Offline, OPPO OFP Extract & SPD Released All Offline in One Platform Exclusive Update Free Life Time No Activation No Internet No Credit No Pack Aqua-Dongle is Portable to Any Pc , Any Time And Without Internet Just Download Setup And Use Any Pc Xiaomi Non Auth Update Xiaomi OFFLine Server Authorization (No Need Internet) No Require Internet or wait for dongle server Aqua Team Make Easy For Our Valueable Customers Without Server Without Inertnet Without Credit Without Pack [Added] Support For Following Models SW will Automatically Detect if Phone Requires Authorization and Use Offline Server to Authenticate Xiaomi MI A2 [JASMINE] Xiaomi MI A2 LITE [DAYSY] Xiaomi Mi CC9 Pro] Xiaomi MI 5S [CAPRICORN] Xiaomi MI 5S PLUS [NATRIUM] Xiaomi MI 6 [SAGIT] Xiaomi Mi 6x [Wayne] Xiaomi MI 6X_A2 [WAYNE] Xiaomi MI 8 [DIPPER] Xiaomi MI 8 LITE [PLATINA] Xiaomi MI 8EE [URSA] Xiaomi MI 8SE [SIRIUS] Xiaomi MI 8UD [EQUULEUS] Xiaomi MI 9 [Capheus] Xiaomi MI 9 Lite [Phyxis] Xiaomi MI 9T Pro Xiaomi MI MAX 2 [CHIRON] Xiaomi MI MIX 2S [POLARIS] Xiaomi MI MAX 3 [NITROGEN] Xiaomi MI MIX 3 [PERSEUS] Xiaomi MI MIX [LITHIUM] Xiaomi MI NOTE 2 [SCORPIO] Xiaomi MI NOTE 3 [JASON] Xiaomi Mi Note [10] Xiaomi MI PAD 4 [CLOVER] Xiaomi POCO F1 [BERYLLIUM] Xiaomi Redmi K20 Pro Xiaomi Redmi 6 PRO [******] Xiaomi Redmi NOTE 5 PRO [WHYRED] Xiaomi Redmi NOTE 5 [WHYRED] Xiaomi Redmi Note 6 Pro [Tulip] Xiaomi Redmi Note 7 Xiaomi Redmi 7A [Pine] Xiaomi Redmi note 7 [Lavender] Xiaomi Redmi Note 7 Pro Xiaomi Redmi Note 8 [Ginkgo] Xiaomi Redmi Note 8 Xiaomi Redmi S2 [YSL] Xiaomi Redmi Y2 [YSL] Updated Xiaomi Mi Cloud Status Check Will show Phone and Lock Details Updated Mi Account Reset Method Updated Safe Factory Reset Method MTK Xiaomi Added Support for Safe Factory Reset Xiaomi Devices in Meta Mode Frimware Extract Feature [Added] Oppo Qualcomm Ofp Extraction Extract Ofp Firmware, Extract Ofp Information, Extract Raw Xml.. [Please Note] Not all Types of Ofp are supported, We added Max Signatures do Report if you get any unsupported file [Added] Oppo Ofp Extraction for Following Models [Added] Show more Details of Project Xml Oppo R9s Oppo A57t Oppo R15 Pro Oppo CPH1831 V1.6.6 Oppo FindX Oppo CPH1871 Oppo R17 Pro Oppo CPH1877 Oppo R17 PBEM00 Oppo A5 2020 Oppo K3 Oppo CPH1955 Oppo Reno 5G Oppo CPH1921 Oppo Reno 10X Zoom Oppo R17 Oppo CPH1879 Oppo R17 Neo Oppo CPH1893 Oppo K1 PBCM30 Oppo A3S CPH1803 Realme X RMX1901 Realme XT RM1921EX Realme 3 Pro RMX1851 Realme 5 Pro RMX1971 Realme 5 RMX1911 Qualcomm Improved Auto Detection Improved Protocol for Latest Devices [Added] 17 New Variants in Auto Detections SPD SOC Module Update Fdl Files Database Update Manual Cpu List Improved Diag Mode Safe Factory Reset / Imei Repair More Detail Here Citar Link para o comentário Compartilhar em outros sites More sharing options...
123adilson Postado Setembro 19, 2020 Compartilhar Postado Setembro 19, 2020 Alguem usa essa essa Box? É tudo isso mesmo? Citar Link para o comentário Compartilhar em outros sites More sharing options...
Posts Recomendados
Participe da conversa
Você pode postar agora e se cadastrar mais tarde. Se você tem uma conta, faça o login para postar com sua conta.
Nota: Sua postagem exigirá aprovação do moderador antes de ficar visível.