Ir para conteúdo
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Clan GSM

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novidades sobre box, dongles e outros

(Área com Atualizações constante *TEMPO REAL*  de todas as Principais Marcas, Fabricantes e Desenvolvedores de Box/ Dongles do Mercado. Esta área estar integrada ao GSM HOSTING, todos os Updates das Box/ Dongles são postadas na hora, automaticamente.)

1. U A T Uni-Android Tool Version 17.01 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 1.4k visualizações
  2. U A T Uni-Android Tool Version 16.02 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 763 visualizações
  3. U A T Uni-Android Tool Version 16.01 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 610 visualizações
  4. U A T Uni-Android Tool Version 15.02 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 672 visualizações
  5. U A T Uni-Android Tool Version 15.01 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 957 visualizações
  6. U A T Uni-Android Tool Version 14.02 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 770 visualizações
  7. U A T Uni-Android Tool Version 14.01 Released Added COOLPAD Support MORE HERE

• 0 respostas
    • 840 visualizações
  8. U A T Uni-Android Tool Version 13.02 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 967 visualizações
  9. Uni-Android Tool [UAT] Version 13.01 ZTE Write Firmware & ASUS & Support Area and Much More Relased!! MORE HERE

• 0 respostas
    • 537 visualizações
  10. U A T Uni-Android Tool Version 12.02 Released 2 Years of Activation Promo is Continue till 5th of January. MORE HERE

• 0 respostas
    • 539 visualizações
  11. Uni-Android Tool [UAT] Version 12.01 Relased Happy New year!! ZTE & Lenovo & Vivo & Much More And 2 Years of Offer Promotion have been extended till 5th of January MORE HERE! BR Namyelus

• 0 respostas
    • 661 visualizações
  12. U A T Uni-Android Tool Version 11.02 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 1.2k visualizações
  13. U A T Uni-Android Tool Version 11.01 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 826 visualizações
  14. U A T Uni-Android Tool Version 10.02 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 489 visualizações
  15. U A T Uni-Android Tool Version 10.01 Released MORE HERE

• 0 respostas
    • 672 visualizações
  16. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 1.01 Added : Xiaomi UAT Stand alone Authorization Server Will Support Almost all latest Xiaomi Models which requires Authorization Without Credits and Unlimited Use More Details Here

• 0 respostas
    • 1k visualizações
  17. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 1.01 Added : Xiaomi UAT Stand alone Authorization Server Will Support Almost all latest Xiaomi Models which requires Authorization Without Credits and Unlimited Use More Details Here

• 0 respostas
    • 935 visualizações
  18. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 8.01 More Details Here

• 0 respostas
    • 357 visualizações
  19. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 7.02 More Details Here

• 0 respostas
    • 443 visualizações
  20. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 7.01 Xioami POCO M3 (Citrus) Redmi 9 Power (lime) Redmi 9T (lime) Redmi Note 10 (Sunny) Redmi Note 9 4G (lime) OnePlus OnePlus 2 (A2001) OnePlus 2 (A2003) OnePlus 2 (A2005) OnePlus 3 (A3000) OnePlus 3 (A3003) OnePlus 3T (A3010) OnePlus 5T A5010 OnePlus 6 (A6003) OnePlus 6T OnePlus 7 (GM1901) OnePlus 7 (GM1903) OnePlus 7 Pro (GM1910) OnePlus 7 Pro (GM1911) OnePlus 7 Pro (GM1913) OnePlus 7 Pro (GM1915) OnePlus 7 Pro (GM1917) OnePlus 7 Pro (GM1920) OnePlus 7T (HD1900) OnePlus 7T (HD1901) OnePlus 7T (HD1903) OnePlus 7T (HD1905) OnePlus 7T Pro (HD1910) OnePlus 7T Pro (HD1913) OnePlus 8 (IN2010) OnePlus 8 (IN2…

• 0 respostas
    • 688 visualizações
  21. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 6.02 One Click Remove Mi Account by EDL Mode Without Relock After connecting wifi (MIUI8, MIUI9, MIUI10, MIUI11, MIUI12 - Android Version 8,9,10,11) No Need of BootLoader Unlock , No Need to flash special firmware, No need to use VPN Apps, No need to use ADB Anti-Relock Device will not relock even after factory reset Xiaomi Models : Xiaomi Mi 3 Xiaomi Mi 3W Xiaomi Mi 4 Xiaomi Mi 4C Xiaomi Mi 4I Xiaomi Mi 4S Xiaomi Mi 5 Xiaomi MI 5s Xiaomi Mi 5X Xiaomi Mi 6 Xiaomi MI 6x (wayne) Xiaomi MI 8 (Dipper) Xiaomi MI 8 EE (Ursa) Xiaomi Mi 8 Lite (Platina) Xiaomi MI 8 Pro (Equuleus) Xiaomi MI 8 SE (Sirius) Xi…

• 0 respostas
    • 1.1k visualizações
  22. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 6.01 More Details Here

• 0 respostas
    • 2.1k visualizações
  23. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 5.02 Supported Functions : 1. Read Info. | EDL , ADB , Fastboot Mode 2. Reset FRP | ED , ADB, Fastboot Mode 3. Format/Factory Reset | EDL, ADB, Fastboot Mode 4. Safe Format/Factory Reset | EDL Mode 5. Format / FRP | EDL, ADB, Fastboot Mode 6. Safe Format / FRP | EDL Mode Mode 7. Fix 9008 port | EDL mode 8. Rest Locks - without Data loss/ UnEncrypted | EDL, ADB Mode 9. Reset MI Account + FRP | EDL, Fastboot Mode 10. Fix AntiRelock | ADB Mode 11. Reset Screen Locks - Xiaomi - Without data loss -Beta | MIUI 8-12 | EDL Mode 12. Bootloader Unlock - Xiaomi | EDL, Fastboot Mode 13. Disable locks …

• 0 respostas
    • 3k visualizações
  24. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 5.01 Read Info. | EDL , ADB , Fastboot Mode Reset FRP | EDL , ADB, Fastboot Mode Format/Factory Reset | EDL, ADB, Fastboot Mode Format / FRP | EDL, ADB, Fastboot Mode Format / FRP | EDL Mode Fix 9008 port | EDL mode Rest Locks - without Data loss/ UnEncrypted | EDL, ADB Mode Reset MI Account + FRP | EDL, Fastboot Mode Fix Anti-Relock | ADB Mode Reset Screen Locks - Xiaomi - Without data loss | MIUI 8-12 | EDL Mode Bootloader Unlock - Xiaomi | EDL, Fastboot Mode Disable locks | EDL, ADB Mode without Root Read Pattern < 6 | EDL, ADB Mode Reset Pattern | EDL, ADB Mode Reset FRP VIVO | EDL Mode Bootloa…

• 0 respostas
    • 2.1k visualizações
  25. UAT Uni-Android Tool Qualcomm Module Version 4.02 Read Info. | EDL , ADB , Fastboot Mode Reset FRP | EDL , ADB, Fastboot Mode Format/Factory Reset | EDL, ADB, Fastboot Mode Format / FRP | EDL, ADB, Fastboot Mode Format / FRP | EDL Mode Fix 9008 port | EDL mode Rest Locks - without Data loss/ UnEncrypted | EDL, ADB Mode Reset MI Account + FRP | EDL, Fastboot Mode Fix Anti-Relock | ADB Mode Reset Screen Locks - Xiaomi - Without data loss | MIUI 8-12 | EDL Mode Bootloader Unlock - Xiaomi | EDL, Fastboot Mode Disable locks | EDL, ADB Mode without Root Read Pattern < 6 | EDL, ADB Mode Reset Pattern | EDL, ADB Mode Reset FRP VIVO | EDL Mode Bootloader…

• 0 respostas
    • 1.6k visualizações

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.