Ir para conteúdo
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Clan GSM

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novidades sobre box, dongles e outros

(Área com Atualizações constante *TEMPO REAL*  de todas as Principais Marcas, Fabricantes e Desenvolvedores de Box/ Dongles do Mercado. Esta área estar integrada ao GSM HOSTING, todos os Updates das Box/ Dongles são postadas na hora, automaticamente.)

• 0 respostas
    • 298 visualizações
  1. CHEETAH TOOL PRO RELEASED Version 2024,7,2,108.0 Version software : 2024,7,2,108.0 Added Bypass MI Account Xiaomi Qualcomm cpu [NEW Method]! Added support Xioami following Models Bypass Authorization by [EDL Mode] Black Shark 4,Black Shark 4S,Black Shark 4 Pro, Black Shark 4S Pro, Black Shark 5 RS (kaiser),Black Shark 5 (patriot),Black Shark 5 Pro (katyusha) Mi 8 Lite,Mi 9, Mi 9 Explorer,Mi 9T, Redmi K20,Mi 9T Pro, Redmi K20 Pro Mi 10 (umi),Mi 10T 5G, Mi 10T Pro, Redmi K30S (apollo),Mi 11 (venus) Mi 11 Lite (courbet),Mi 11 Lite 5G (lisa),Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra (star) Mi 11i, POCO F3 Pro, Redmi K40 Pro, Redmi K40 Pro+ (haydn),Mi 11X, POCO F3, Redmi K40 (ali…

• 0 respostas
    • 298 visualizações
  2. <div><!-- google_ad_section_start --><b><font size="3"><font color="Red">Spookeybox v1.4.1.2 Released </font></font><br />It's Not a Dream !! Is SpookeyBox [The Future is Our Present] Blast, Blast<br /><br /></b><div align="center"><div align="left"><ul><li><font size="3"><font color="Red"><b>What's New?</b></font></font></li> </ul></div></div><font size="3"><a href="http://forum.gsmhosting.com/vbb/f907/spookeybox-v1-4-1-2-released-august-21-2014-get-through-1850259/" target="_blank">http://forum.gsmhosting.co…

• 0 respostas
    • 297 visualizações
  3. Hydra Tool v2024.9.25.1 - Xiaomi Qualcomm Models Update [Without Auth and Credit] Added Following Xiaomi / Redmi / Poco Devices EDL Mode Without Auth, Without Credit, Read/Write Firmware, Format, Reset FRP, Partition Manager Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa) Xiaomi 12 Lite 5G (taoyao) Xiaomi 12 Lite Ne 5G (taoyao) Xiaomi 12 Lite Zoom 5G (taoyao) Xiaomi 12X (psyche) Xiaomi Black Shark 4 (prs) Xiaomi Black Shark 4S (prs) Xiaomi Black Shark 5 Xiaomi Civi 5G (mona) Xiaomi Mi 10S (thyme) Xiaomi Mi 11 Lite 5G (renoir) Xiaomi Mi 11 Youth (renoir) Xiaomi Mi 11X (alioth) Xiaomi Mi CC11 Xiaomi Redmi K40 (alioth) Xiaomi Redmi K40S (munch) Xiaomi Redmi Note 11 Pro Max 5G (veux) P…

• 0 respostas
    • 297 visualizações
  4. *8 September 2015 - Micro-Box A.I.O NEW (All In One) V3.0.1.1 * ZTE, MTC and SAMSUNG HOT UPDATE: ZTE Blade A3, Blade AF3 - WORLD FIRST! MTC SMART Sprint 4G - WORLD FIRST! Added READ CODES and DIRECT UNLOCK for: SAMSUNG SM-G318H, Trend 2 Lite [url={url}]Fonte da informação[/url]

• 0 respostas
    • 297 visualizações
  5. UAT PRO Update Version - 145.01 More Details Here

• 0 respostas
    • 297 visualizações
  6. UAT PRO Update Version - 145.02 More Details Here

• 0 respostas
    • 297 visualizações
  7. Samsung Tool PRO 44.7/44.8 Released. New phones, new algo added. Addition function added: - SM-A013F/G/M (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A022F/G/M (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A037F/G/M (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A107F/M (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A125F/M/N/W (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A136B/W (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A137F (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A215W (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A225F/M (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A226B/BR/L (Repair and Patch CERT [ROOT] new algo) - SM-A315F/G/N (Repair and Patch …

• 0 respostas
    • 296 visualizações
  8. Started by News & Updates,

NPT Free For Pragmafix Members Active Register Now

• 0 respostas
    • 296 visualizações
  9. PRAGMAFIX MEGA DAILY UPDATE "26 AUGUST 2024" =========================== 1 NEW BITMAP ------------------------ Added Bitmap REALME GT Neo 3 Sub Board B 1 NEW PHONE SCHEMATICS ------------------------ Added Mobilephone Schematics SAMSUNG G928A 1 NEW LAPTOP SCHEMATICS ------------------------ Added Laptop Schematics HP TX1000 TT8 1 MOBILEPHONES MODELS REPAIR GUIDE, CIRCUIT TRACKING EACH PROBLEM CATEGORY WHAT NET NAME & COMPONENT RELATED TO THAT ISSUE, AUTO SOLUTION SHOW LINE AND DIODA VALUE OF 7 MULTIMETER ------------------------------- Added Circuit Tracking LENOVO VIBE P1M AUDIO Added Circuit Tracking LENOVO VIBE P1M CELLULAR NETWORK Added C…

• 0 respostas
    • 296 visualizações
  10. We are pleased to announce UMTv2 / UMT Pro Innovative and Intelligent QcFire v9.1 The Ultimate Qualcomm Tool Supported Functions - Read / Write Firmware - Backup / Restore QCN - IMEI Repair in FTM/Diag + Flash Mode - Backup / Reset / Restore Security (EFS) - Reset FRP (Google Factory Reset Protection) - Format UserData - Read Pattern Lock (Android < 6.0, Un-Encrypted Devices Only) - Reset Locks (PIN, Password, Pattern w/o Data Loss, Un-Encrypted Devices Only) - Enable Diag (Need OEM Unlock, May not work on BL Locked Devices) - Reboot to EDL from Fastboot - Reset Mi Account for Xiaomi Devices - Disable Mi Account for Xiaomi Devices …

• 0 respostas
    • 296 visualizações
  11. Features: Read Info Write Flash Read Flash Make Firmware From Full flash Format Phone Unlock Phone Reset User Code Read IMEI AT Mode Write IMEI AT Mode Write IMEI Meta Mode FAT File Manager Backup Calibration Restore Calibration Calculate Alcatel Unlock Code from Backup CPU: MT6223 MT6235 MT6250 MT6251 MT6252 MТ6253 MT6255 MT6260 MT6261 MT6276 MТ6280 Supported Brands Accord Afone Agtel Aino ANO AirFone Airphone Airtel Ajanta ALCATEL Alfatel Allview Anoking Anycall Anycall 921600 Anycoll Anycool Anylink Anyoall Aobang Aote Appo Aroma Asus Atan AT-Telecom Aura Auro Austar Austar R Avio Avvio Awang A-zed AZUMI Baizhao baoxing Barbie Basicom BBC BBK beeline Beetel…

• 0 respostas
    • 296 visualizações
  12. PRAGMAFIX MEGA DAILY UPDATE "27 MAY 2024" =========================== 1 NEW BITMAP ------------------------ Added Bitmap OPPO RENO 10 Sim Board MULTILAYER 1 NEW PHONE SCHEMATICS ------------------------ Added Mobilephone Schematics SAMSUNG A90 SM-A9050 Repair Manual 1 NEW LAPTOP SCHEMATICS ------------------------ Added Laptop Schematics HP ENVY 17 QUANTA SP8 REV. 3A 1 MOBILEPHONES MODELS REPAIR GUIDE, CIRCUIT TRACKING EACH PROBLEM CATEGORY WHAT NET NAME & COMPONENT RELATED TO THAT ISSUE, AUTO SOLUTION SHOW LINE AND DIODA VALUE OF 7 MULTIMETER ------------------------------- Added Circuit Tracking VIVO V27 5G AUDIO Added Circuit Tracking VIVO …

• 0 respostas
    • 296 visualizações
  13. PRAGMAFIX MEGA DAILY UPDATE "06 NOVEMBER 2023" =========================== 1 NEW BITMAP ------------------------ Added Bitmap JIANGUO 3 Multilayer 1 NEW PHONE SCHEMATICS ------------------------ Added Mobilephone Schematics Meizu M2 Note 1 NEW LAPTOP SCHEMATICS ------------------------ Added Laptop Schematics ASUS PHOENIX 2 REV X01 1 MOBILEPHONES MODELS REPAIR GUIDE, CIRCUIT TRACKING EACH PROBLEM CATEGORY WHAT NET NAME & COMPONENT RELATED TO THAT ISSUE, AUTO SOLUTION SHOW LINE AND DIODA VALUE OF 7 MULTIMETER ------------------------------- Added Circuit Tracking INFINIX SMART 7 X6515 AUDIO Added Circuit Tracking INFINIX SMART 7 X6515 CELLUL…

• 0 respostas
    • 295 visualizações
  14. BorneoSchematics Daily Update 7 January 2024 - VIVO NEX3 5G Hardware Solution Update : ☑️ VIVO YI7S (ORI) Sub - Board Hardware Solutions ☑️ INFINIX NOTE 10 PRO (X695) (ORI) Sub - Board Hardware Solutions ☑️ VIVO NEX3 5G Hardware Solutions ☑️ VIVO Y35 Hardware Solutions Remake ☑️ OPPO R15X Hardware Solutions Smartboard . BRUTAL DAILY UPDATE : . ☑️ INFINIX NOTE_10_PRO_ (X695) Rev Bitmap MAIN. ☑️ HUAWEI MATE 20X Bitmap SUB. ☑️ TECNO SPARK 6 AIR (KE6J) Layout & Schematics ☑️ IC ON BOARD NOKIA 4.2 (TA-1157) Pcb Dioda Value ☑️ LAPTOP ASUS X553MA REV2.0 Bios Laptop ☑️ LAPTOP ASUS FX506L-FX706L- DABKXDMB8E0-BKXD Schematics & Layout ☑️ SAMSUNG …

• 0 respostas
    • 295 visualizações
  15. Octoplus FRP Tool v.2.3.5 Release Notes:

• 0 respostas
    • 295 visualizações
  16. Infinity #CM2SP3 v2.22 released, bootloader, mdm and more 800+ devices in list - Devices list updated with more brands and models - Device database [boot-pack] updated with more parameters - Bootloader unlock/lock for many devices - Additional [wipe] option during bootloader lock/unlock process - MDM fix [Apply] and [Rollback] for many devices - Firmware version detection issue (crash) fixed - "Device autosave" method on PAC selection updated - Boot pack files updated - Minor gui changes - Many internal improvements and fixes Downloads and Discussion HERE

• 0 respostas
    • 295 visualizações
  17. UnlockTool_2022.05.24.0 Released | Remove ID Huawei Huawei - Remove ID Huawei Nova 9 NAM-AL00 - Remove ID Huawei Nova 9 Pro RTE-AL00 More Info : Click Here Regards MUKESH RAJ

• 0 respostas
    • 295 visualizações
  18. TFM Tool Pro MTK V1.3.32 has been Released.

• 0 respostas
    • 295 visualizações
  19. PRAGMAFIX MEGA DAILY UPDATE "08 JANUARY 2024" =========================== 1 NEW BITMAP ------------------------ Added Bitmap HUAWEI MATE 40 RS HN1NOAHPMI MB+SUB_NEW 1 NEW PHONE SCHEMATICS ------------------------ Added Mobilephone Schematics SAMSUNG NOTE 10 5G SM-N970X Repair Manual 1 NEW LAPTOP SCHEMATICS ------------------------ Added Laptop Schematics LENOVO IdeaPad 320-15ABR 320-17ABR LCFC DG526 DG527 DG726 NM-B341 1 MOBILEPHONES MODELS REPAIR GUIDE, CIRCUIT TRACKING EACH PROBLEM CATEGORY WHAT NET NAME & COMPONENT RELATED TO THAT ISSUE, AUTO SOLUTION SHOW LINE AND DIODA VALUE OF 7 MULTIMETER ------------------------------- Added Circuit Tra…

• 0 respostas
    • 294 visualizações
  20. New Chimera Fixes and Samsung Qualcomm Improvements New Chimera Fixes Made server communication faster Fixed some user interface-related problems to prevent crashes Fixed Exynos identification-related issues Fixed errors that affected the EUB mode Fixed Read Codes procedure-related display issues Fixed inconsistencies regarding programmer chooser Fixed procedure cancellation-related issues Samsung Qualcomm Improvements New programmers have arrived for Samsung Qualcomm. The following models and BIT versions are supported:Samsung Galaxy A05s (SM-A057F) BIT7 Samsung Galaxy A20s (SM-A2070) BIT5 Samsung Galaxy S20 FE (SM-G780G) BITD Samsung Galaxy S23 (SM-S911U) B…

• 0 respostas
    • 294 visualizações
  21. EFT Dongle Pro V 4.8.9 Powered by Easy Firmware EFT Pro Dongle Update V4.8.9 Build 001 is released : What's New : [MTK]Tecno/Infinix/Itel (META) Install and run (QuickShortcutMaker App) Install and run (Disable apps without root) App Run (Settings) app NOTE: Go to the Language Settings on the phone and keep them there. [Qualcomm] Added Qualcomm Models ★ FRP ★ Factory Reset Check More Here BR EASY Team

• 0 respostas
    • 294 visualizações
  22. Octoplus FRP Tool v.2.4.8 Release Notes:Added new method for Disable Mi Account operation for all Xiaomi devices based on MediaTek CPU. Operation is temporary and device will relock after factory / hard reset. Added Reset FRP for the following devices via Qualcomm EDL Mode (Qualcomm 9008 Mode): Samsung Galaxy A05s (SM-A057M) Samsung Galaxy A20s (SM-A207F) Oppo A12e (CPH1853) Oppo A3s (CPH1803) Oppo A3s (CPH1805) Oppo A5 (CPH1809) Oppo A7 (CPH1901) Oppo A7 (CPH1905) Oppo R15 Neo (CPH1851) Realme 2 (RMX1805) Realme 2 (RMX1809) Realme C1 (RMX1811) Added Reset FRP for the following devices: Huawei Honor X7 (CMA-LX2) (thanks to Mr. profkefah) Maxwest Astro A10R (tha…

• 0 respostas
    • 294 visualizações
  23. Improved Huawei USB Firmware Update and new Samsung Qualcomm programmers Huawei Improvements The USB Firmware Update procedure has been enhanced to provide support for the latest phone models. This update, available exclusively from USB update mode, allows for the flashing of files from ZIP archives, offering a more streamlined and efficient process. Samsung Qualcomm Improvements More new programmers have arrived for Samsung Qualcomm! The following models are supported: Samsung Galaxy S10+ (SM-G975U - BIT 9) Samsung Galaxy S21 Plus 5G (SM-G996U - BIT A) Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998U - BIT A) Samsung Galaxy S22 Ultra 5G (SM-S908N - BIT 3) …

• 0 respostas
    • 294 visualizações
  24. SigmaKey Software v2.45.03 released! With this update we have released Remove FRP / Huawei ID service features for the large group of latest Huawei Qualcomm-based devices and more... More info and discussion are HERE. Best Regards GSMServer team

• 0 respostas
    • 294 visualizações

Quem Está Navegando 0

• Nenhum usuário registrado visualizando esta página.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.