Ir para conteúdo

Novidades sobre box, dongles e outros

(Área com Atualizações constante *TEMPO REAL*  de todas as Principais Marcas, Fabricantes e Desenvolvedores de Box/ Dongles do Mercado. Esta área estar integrada ao GSM HOSTING, todos os Updates das Box/ Dongles são postadas na hora, automaticamente.)

1. Miracle Meizu Tool Version 2.14 (17th January 2021) Miracle Meizu Tool Released Notes V2.14 ???? 1. Improve Meizu Authenticate Check. ???? 2. Improve M15/ Meizu 15 Support. ???? 3. Some Minor Improvements. more info and update are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 1.1k visualizações
  2. Miracle Meizu Tool Version 2.15 (12th April 2021) No Need any Box or Hardware # Need to Buy Miracle Meizu Login Pack [+] No Need any Box or Hardware Miracle Meizu Tool Released Notes V2.15 ???? 1. Meizu MTK Imrove Connecting. ???? 2. Meizu MTK No Need Credits. ???? 3. Some Minor Improvements. more info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 356 visualizações
  3. Miracle Meizu Tool [+] No Need any Box or Hardware Miracle Meizu Tool Released Notes V2.17 ???? 1. Meizu MTK Imrove Connecting. ???? 2. Meizu MTK No Need Credits. ???? 3. Some Minor Improvements. more info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 325 visualizações
  4. Miracle Meizu Tool No Need any Box or Hardware [+] No Need any Box or Hardware Miracle Meizu Tool Released Notes V2.18 ???? 1. Improve MediaTek Functions. ???? 2. Add MediaTek SoC Disable Authorization Support. MediaTek MT6850 MediaTek MT6735 MediaTek MT6753 MediaTek MT6757 MediaTek MT6761 MediaTek MT6763 MediaTek MT6795 MediaTek MT6797 MediaTek MT6799 MediaTek MT8695 MediaTek MT6885 MediaTek MT6889 MediaTek MT6880 MediaTek MT6890 MediaTek (MT6739) MediaTek Helio P35 (MT6765) MediaTek Helio P70 (MT6771) MediaTek Helio P90 (MT6779) MediaTek Dimensity 800 5G (MT6873) MediaTek Helio P65 (MT6768) MediaTek Helio G90T (MT6785) ???? 3. MediaTe…

• 0 respostas
    • 355 visualizações
  5. Miracle Meizu Tool Version 2.01 (1st January 2020) No Need any Box or Hardware Miracle Xiaomi Login User can use their Credits on Miracle Meizu Tool New User Need Miracle Xiaomi Login Pack & Credits [+] Flashing Credit Need 5 [+] Bootloader Unlcok Credit Need 10 [+] 1 Credit 1 USD ???? Flashing ???? Repair IMEI ???? Unlocking ???? Updated Latest Models more info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 338 visualizações
  6. Miracle Meizu Tool Version 2.02 (3rd January 2020) No Need any Box or Hardware Miracle Xiaomi Login User can use their Credits on Miracle Meizu Tool New User Need Miracle Xiaomi Login Pack & Credits [+] Flashing Credit Need 5 [+] Bootloader Unlcok Credit Need 10 [+] 1 Credit 1 USD ???? Flashing ???? Repair IMEI ???? Unlocking ???? Updated Latest Models more info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 400 visualizações
  7. Miracle Meizu Tool Version 2.03 (6th January 2020) No Need any Box or Hardware Miracle Xiaomi Login User can use their Credits on Miracle Meizu Tool New User Need Miracle Xiaomi Login Pack & Credits [+] Flashing Credit Need 5 [+] Bootloader Unlcok Credit Need 10 [+] 1 Credit 1 USD ???? Flashing ???? Repair IMEI ???? Unlocking ???? Updated Latest Models more info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 445 visualizações
  8. Miracle Meizu Tool Version 2.04 (11th January 2020) Miracle Meizu Tool Released Notes Version 2.04 ???? 1. Add New MTK Support Meizu 7S Pro . ???? 2.Improved MTK Flash/Format/Repair Restarting. ???? 3.Improved Qualcomm Format/Repair Restarting. ???? 4.Some Minor Improvements. More Info and Download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 394 visualizações
  9. Miracle Meizu Tool Version 2.05 (16th January 2020) Miracle Meizu Tool Released Notes Version 2.05 ???? 1. Add New MTK Support Meizu M8. ???? 2. Add New MTK Support Meizu M8 Lite. ???? 3. Improved GUI. ???? 4. Some Minor Improvements. More Info and Download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 323 visualizações
  10. Miracle Meizu Tool Version 2.07 (24th February 2020) Miracle Meizu Tool Released Notes Version 2.07 Note All User Must Need to Change Hardware ID ???? 1. Fix Login Some Bugs ???? 2. Improve MTK Flash ???? 3. Some Minor Improvements. ???? 4. New Hardware ID Added. More Info and Download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 403 visualizações
  11. Miracle Meizu Tool Complete Meizu Tool Version 2.08 (22nd June 2020) ???? 1. Fix Login Some Bugs. ???? 2. Improve MTK Flash. ???? 3. Some Minor Improvements. ???? 4. Server Side Improved. more info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 722 visualizações
  12. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.46 (18th September 2020) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.46 (Login Edition) Beta Test. Note: Add 20+ No Need Authorized Model 1. Improve Check IMEI (Find Device On/Off). 2. Improve MTK 6757 Support. 3. Improve Qualcomm Repair Restarting. 4. Add 20+ No Need Authorized Model. 5. Revise Some Qualcomm Boot Files (No Need Credit) 6. Fix Some Functions. [+] 20+ No Authorized Model (beta) Xiaomi Mi 10 5G (umi) Xiaomi Mi 10 Pro 5G (cmi) Xiaomi Mi CC9 (Pyxis) Xiaomi Mi CC9e (laurus)…

• 0 respostas
    • 1.2k visualizações
  13. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.47 (22nd September 2020) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.46 (Login Edition) Revised. Note: Add 20+ No Need Authorized Model 1. Improve Check IMEI (Find Device On/Off). 2. Improve MTK 6757 Support. 3. Improve Qualcomm Repair Restarting. 4. Add 20+ No Need Authorized Model. 5. Revise Some Qualcomm Boot Files (No Need Credit) 6. Fix Some Functions. [+] 20+ No Authorized Model (beta) Xiaomi Mi 10 5G (umi) Xiaomi Mi 10 Pro 5G (cmi) Xiaomi Mi CC9 (Pyxis) Xiaomi Mi CC9e (lauru…

• 1 resposta
    • 1.4k visualizações
  14. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.48 (15th October 2020) [X] Miracle Xiaomi Tool v1.48 (Login Edition) Note: Add 20+ No Need Authorized Model 1. Add Direct Erase Account. 2. Add Boot loader Unlock By Code in FB Mode (You Need to Write Bl Files Before). 3. Add Twrp Mode Remove Frp Lock. 4. Add Twrp Mode Remove Mi-Cloud. 5. Add Twrp Mode Boot Recovery (Fastboot Mode). 6. Add Twrp Mode Reset Screen Locks. 7. Fix some bugs. More info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 1.3k visualizações
  15. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.49 (21th October 2020) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.49 (Login Edition) Note: Add 21+ No Need Authorized Model 1. Add MTK CPU MT6885/93/53/73 Support. 2. Add Xiaomi Redmi 9 (Prime) MTK CPU Sppport (No Need Credit). 3. Fix Some Bugs. More info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 2k visualizações
  16. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.50 (5th December 2020) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.50 (Login Edition) Note: Add 23+ No Need Authorized Model 1. Add Black Shark Helo. 2. Add Black Shark 2 Helo. 3. Fix Some Bugs. more info and download are HERE Br [SV] Miracle Team

• 0 respostas
    • 1.3k visualizações
  17. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.52 (25th December 2020) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.50 (Login Edition) Note: Add 23+ No Need Authorized Model 1. MTK add UFS Flash Support. 2. Add Dircet Bootloader Unlock/Relock (EDL Mode). 3. Fix Some Loader Redmi 7. 4. Improve TWRP. 5. Fix Some Bugs. Miracle Millions of Mobile REPAIRING Solution more info and download are HERE Br [SV] Miracle Team #miraclebox #miraclethunder #miraclefrptool #miraclefrpdongle #miracleteam #mraclevivotool #miraclehuaweitool #miracleemmctool #miracleninja #mir…

• 0 respostas
    • 1.9k visualizações
  18. Miracle Xiaomi Tool Version 1.55 (11th February 2020) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.55 (Login Edition) Reinvented Update By Miracle Team . Add MTK Disable Auth Support Xiaomi Redmi Note 8 Pro (Beta) Xiaomi Redmi 6A Xiaomi Redmi 6 Xiaomi Mi Play Xiaomi Redmi 10X 4G Xiaomi Redmi 9 Prime Xiaomi Redmi Note 9 Xiaomi Redmi 9A Xiaomi Redmi 9C 2. Add Oppo Realme New Mobile Factory Reset (Meta Mode) 3. Improve Oppo EMMC Factory Reset (Meta Mode) 4. Add Oppo Android 11 Factory Reset (Meta Mode) 5. Fix Some Bugs. For more info and download are HERE …

• 0 respostas
    • 2.7k visualizações
  19. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.56 (12th April 2021) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.56 (Login Edition) Reinvented Update By Miracle Team 1. Add MTK Disable Auth Supported Xiaomi Redmi Note 8 Pro Xiaomi Redmi 6A Xiaomi Redmi 6 Xiaomi Mi Play Xiaomi Redmi 10X 4G Xiaomi Redmi 9 Prime Xiaomi Redmi Note 9 Xiaomi Redmi 9A Xiaomi Redmi 9C Xiaomi Mi CC99 Xiaomi Mi CC99 Pro 2. Add Improve Disable Authorization Supported Mediatek MT6763 Mediatek MT6580 Mediatek MT6582 Mediatek MT6761 Mediatek MT6757 3. Add Oppo Realme New Mobile Factory…

• 0 respostas
    • 859 visualizações
  20. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.59 (19th June 2021) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.59 (Login Edition) Reinvented Update By Miracle Team 1. Improve HWID for User Name and Password User. 2. Add Xiaomi New Account ID Remove Method for All Qualcomm. 3. Improve Redmi 7 Support. 4. Add 10+ MTK Device Disable Auth Support No Need Credits. Xiaomi Redmi Note 8 Pro Xiaomi Redmi 6A Xiaomi Redmi 6 Xiaomi Mi Play Xiaomi Redmi 10X 4G Xiaomi Redmi 9 Prime Xiaomi Redmi Note 9 Xiaomi Redmi 9A Xiaomi Redmi 9C Xiaomi Mi CC99 Xiaomi Mi CC99 Pro 5…

• 0 respostas
    • 782 visualizações
  21. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.60 (12th July 2021) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.60 (Login Edition) Reinvented Update By Miracle Team 1. Improve HWID for User Name and Password User. 2. Add Factory reset in Recovery Mode. 3. Improve Redmi 7 Support. 4. Improve Redmi Note 7/5 Support. 5.Add Qualcomm Disable Auth Support No Need Credits Xiaomi Redmi 9T Xiaomi Redmi Note 9 4G Xiaomi Redmi 9 Powers Xiaomi Poco M3 6. Add MTK Disable Auth Support No Need Credits. Xiaomi Redmi Note 8 Pro Xiaomi Redmi 6A Xiaomi Redmi 6 Xiaomi Mi Play …

• 0 respostas
    • 523 visualizações
  22. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.61 (10th September 2021) ???? No Need any Authorized Tool. ???? No Need any Xiaomi ID. ???? No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.61 (Login Edition) MediaTek & Qualcomm Unified Update 1. Add New Models Support: A. Support Format/unlock/FRP/read/flash B. Support List: ???? Xiaomi Redmi K40 Gaming ???? Xiaomi Mi Poco F3 GT ???? Xiaomi Mi Poco X3 GT ???? Xiaomi Redmi Note 10 Pro ???? Xiaomi Redmi Note 10 5G ???? Xiaomi Redmi Note 10T ???? Xiaomi Mi Poco M3 Pro 2. Improve Write Flash. A. Add Multi Program Mode…

• 0 respostas
    • 1.3k visualizações
  23. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.62 (24th January 2022) ???? No Need any Authorized Tool. ???? No Need any Xiaomi ID. ???? No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.62 (Login Edition) MediaTek & Qualcomm Unified Update 1. MTK Improve Factory File Flash. A. Improve Scatter.txt (UFS) File Analysis. B. Improve UFS Flash. C. Add New Boot Support. 2. MTK Add New Auth Bypass. A. Add Kamakiri2 Support. B. Add UsbDk Support. C. Add Mediatek SoC ???? MT8590 ???? MT6572 ???? MT6580 ???? MT6582 ???? MT6592 ???? MT6595 D. Add Auto Intall_UsbDk_Driver. E. UsbDk Driver "Data\Driv…

• 0 respostas
    • 466 visualizações
  24. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.63 (29th April 2022) ???? No Need Box ???? No Need Dongle ???? No Need Just Login and USe [X] Miracle Xiaomi Tool v1.63 (Login Edition) MediaTek & Qualcomm Unified Update 1. MTK Improve Unlock Boot-Loader,Relock Boot-Loader A. Add New Detection Type B. Add New Decryption Method 2. MTK Improve Auth Bypass A. Improve Kamakiri2 Support for All CPU B. Add Kamakiri2 Selected C. Add Auto Auth Bypass Selected 3. Qualcomm Add New Model Support: Redmi Note 10 (Qual) Redmi 6 Pro Redmi 6 Pro (India) Mi9 Lite (Pyxis Mi8 Lite (Platina) MI POCO M3 Redmi Note 9 4G…

• 0 respostas
    • 1.9k visualizações
  25. Miracle Xiaomi Tool Complete Xiaomi Version 1.53 (30th January 2020) [+] No Need any Authorized Tool. [+] No Need any Xiaomi ID. [+] No Need any BOX/Dongle. [X] Miracle Xiaomi Tool v1.53 (Login Edition) Reinvented Update By Miracle Team 1.Add MTK Disable No Need Authorized. Xiaomi Redmi Note 8 Pro Xiaomi Redmi 6A (cactus) Xiaomi Redmi 6 (cereus) Xiaomi Mi Play (lotus) 2.Add Oppo Realme New Mobile Factory Reset (Meta Mode) OPPO A1k OPPO A8 OPPO A5s OPPO A11k OPPO A12 OPPO A12s OPPO A15 OPPO A31 Oppo A93 Oppo F17 PRO Vivo Y3s VIVO Y30 Vivo Y17 Oppo Reno Models Oppo …

• 0 respostas
    • 1.5k visualizações

Quem Está Navegando 0

• Nenhum usuário registrado visualizando esta página.