Novidades sobre box, dongles e outros
(Área com Atualizações constante *TEMPO REAL* de todas as Principais Marcas, Fabricantes e Desenvolvedores de Box/ Dongles do Mercado. Esta área estar integrada ao GSM HOSTING, todos os Updates das Box/ Dongles são postadas na hora, automaticamente.)
16068 tópicos neste fórum
-
Huabox all in one 1.2.4 released REQUEST UPDATE... More info BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 500 visualizações
-
-
Huabox All in one 1.2.1 MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 492 visualizações
-
-
HUABOX All in One 1.2.0 Released JUST A WORD BIG UP DATE MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 514 visualizações
-
-
HUABOX ALL IN ONE 1.1.2 RELEASED Please welcome new tool From HUA ACTIVE TEAM :-) MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 614 visualizações
-
-
HUABOX ALL IN ONE 1.0.9 Released I DONT BELIEVE IN LUCK. I BELIEVE IN HARD WORK More Info BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 592 visualizações
-
-
HUA BOX MTK MODULE RELEASED MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 400 visualizações
-
-
HUABOX(Iphone tool client version 1.0.1)released JUST 10 SEC MORE INFO BR HUA TEAM Fonte da informação
-
- 0 respostas
- 511 visualizações
-
-
HUA GOLD(HQT VERSION 2.3.4) RELEASED Added ONE CLICK RESET FRP FOR SAMSUNG QUALCOMM 2021 PHONES MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 527 visualizações
-
-
HUA GOLD(HMT VER 1.2.4) Released HUA MTK TOOL Added READ & WRITE & FORMAT OEM FOR HELIO CHIPS -REPAIR IMEI NULL READ & WRITE FULL NV FOR HELIO CHIPS -REPAIR NETWORK -REPAIR IMEI(ORGINAL IMEI) -RESTORE IMEI NULL AFTER RM HUAWEI ID MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 485 visualizações
-
-
HUA GOLD (HGENT VER 3.3.7) Released KG LOCK MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 441 visualizações
-
-
HUA GOLD VERSION 1.0.0 RELEASED WELCOME TO HUA GOLD :-) MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 428 visualizações
-
-
HUA BOX ALL IN ONE v.1.5.2 Released Hello ! Hua team has created a group for our forgenier users in which you can join and ask your question about our dongle , how to work , errors , chipset we support etc We have recieved many of you since this group is open, yet waiting for other dear users to join! Telegram group : @huasupport Group's like : https://t.me/joinchat/R4YHXR10uM-sz97V7u2ssw MORE INFO.... BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 851 visualizações
-
-
Hua gold ver 1.5.2 released xiaomi update more info BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 751 visualizações
-
-
HUA GOLD GENERIC TOOL v.3.2.7 Released NEVER QUIT...! MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 1.2k visualizações
-
-
HUA GOLD GENERIC TOOL 3.2.9 Released ADD MTK XIAOMI TAB MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 567 visualizações
-
-
HUA GOLD GENERIC TOOL 3.2.8 Released XIAOMI UPDATE MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 830 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.7.0 Released Added New Method For Flash 2021 Phones (UFS) Bug fixed in previous version MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 582 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.9 Released BE YOURSELF MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 582 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.8 Released HUA QUALCOMM TOOL HDE SERVICE TOOL MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 550 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.7 Released Pray for the people of Iran (COVID 19 VIRUS) MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 324 visualizações
-
-
HUA BOX ALL IN ONE v.1.6.5 Released XIAOMI TOOL Added REDMI NOTE 9 AUTH/SPECAIL WRITE FLASH/READ,WRITE,ERASE NV/RESET FRP/RM MI ACCOUNT REDMI NOTE 8 PRO AUTH/SPECAIL WRITE FLASH/READ,WRITE,ERASE NV/RESET FRP/RM MI ACCOUNT REDMI 9,9xx AUTH/SPECAIL WRITE FLASH/READ,WRITE,ERASE NV/RESET FRP/RM MI ACCOUNT MI NOTE 10 FULL SERVICE MI CC9 PRO FULL SERVICE MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 473 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.3 Released Xiaomi RM MI ACCOUNT HUAWEI KIRIN980 HUAWEI KIRIN REPAIR NV/NULL BYE BYE MI ACCOUNT MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 725 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.1.1 Released HUAWEI AMAZING UPDATE MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 1.1k visualizações
-
-
HUA BOX ALL IN ONE v.1.6.1 Released XIAOMI MTK UPDATE MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 1.1k visualizações
-
-
HUA BOX ALL IN ONE v.1.6.0 Released -BYE BYE ENG ROM -BYE BYE UNLOCK BOOTLOADER -BYE BYE ROOT -BYE BYE TWRP MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 1.3k visualizações
-
Quem Está Navegando 0
- Nenhum usuário registrado visualizando esta página.