Novidades sobre box, dongles e outros
(Área com Atualizações constante *TEMPO REAL* de todas as Principais Marcas, Fabricantes e Desenvolvedores de Box/ Dongles do Mercado. Esta área estar integrada ao GSM HOSTING, todos os Updates das Box/ Dongles são postadas na hora, automaticamente.)
16010 tópicos neste fórum
-
Hi To All Hua Dongle Users HUA Dongle Version 1.2.2 Add One Click ROOT For Most MTK Phones Method1 And Method2 More Information HUA Dongle Powered With Asansam Team NON STOP UPDATES BR ASANSAM TEAM Fonte da informação
-
- 0 respostas
- 356 visualizações
-
-
<div><!-- google_ad_section_start --><b><font size="5"><b>Hi To All</b><br /> <br /> <br /> </font><font size="6"><b><font size="5">HUA Dongle Version 1.2.3 Released<br /><br /><a href="http://forum.gsmhosting.com/vbb/f930/hua-dongle-version-1-2-3-released-add-remove-lock-screen-lg-1940214/"target="_blank">More Information</a><br /><br /><br />B.R<br />ASANSAM TEAM<br /></font></b></font></b><!-- google_ad_section_end --></div> Fonte da informação
-
- 0 respostas
- 451 visualizações
-
-
HUA Dongle Version 1.2.4 Released Add More than 7000 New models in this update!!!! Asan Method Full service Direct Unlock (Beta) More Information HUA Dongle Powered With Asansam Team NON STOP UPDATES BR ASANSAM TEAM Fonte da informação
-
- 0 respostas
- 465 visualizações
-
-
**HUA Dongle Version 1.2.9 Released LG HUAWEI MEDIATEK [url={url}]Fonte da informação[/url]
-
- 0 respostas
- 531 visualizações
-
-
**HUA Dongle Version 1.3.0 Released LG HTC More info (http://forum.gsmhosting.com/vbb/f930/hua-dongle-version-1-3-0-released-lg-htc-update-1975190/#post11199503)*** [url={url}]Fonte da informação[/url]
-
- 0 respostas
- 303 visualizações
-
-
**HUA Dongle Version 1.3.1 Released ** *****MTK CODE READER ***** ********One Click Imei repair For Most Allwinner Phones [url={url}]Fonte da informação[/url]
-
- 0 respostas
- 351 visualizações
-
-
**HUA Dongle Version 1.3.2 Released ** *Qualcomm Update * * Add [url={url}]Fonte da informação[/url]
-
- 0 respostas
- 344 visualizações
-
-
**HUA Dongle Version 1.3.2 Released ** *Qualcomm Update * * Add [url={url}]Fonte da informação[/url]
-
- 0 respostas
- 335 visualizações
-
-
*Hua Dongle Version 1.3.3 Released* *Add One Click Imei Repair [url={url}]Fonte da informação[/url]
-
- 0 respostas
- 538 visualizações
-
-
HUA DONGLE VERSION 1.9.4 RELEASED Add HUA UNLIMITED REACTIVE HELIO TOOL FOR 1 YEAR MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 310 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.5.5 Released THE BEST TIME FOR A NEW BEGINNING IS RIGHT NOW MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 1.1k visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.5.8 Released Add Free Xiaomi tool 13 module MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 1.9k visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.5.9 Released ADD XIAOMI HUAWEI MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 1.6k visualizações
-
-
HUA BOX ALL IN ONE v.1.6.0 Released -BYE BYE ENG ROM -BYE BYE UNLOCK BOOTLOADER -BYE BYE ROOT -BYE BYE TWRP MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 1.2k visualizações
-
-
HUA BOX ALL IN ONE v.1.6.1 Released XIAOMI MTK UPDATE MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 995 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.1.1 Released HUAWEI AMAZING UPDATE MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 1.1k visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.3 Released Xiaomi RM MI ACCOUNT HUAWEI KIRIN980 HUAWEI KIRIN REPAIR NV/NULL BYE BYE MI ACCOUNT MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 660 visualizações
-
-
HUA BOX ALL IN ONE v.1.6.5 Released XIAOMI TOOL Added REDMI NOTE 9 AUTH/SPECAIL WRITE FLASH/READ,WRITE,ERASE NV/RESET FRP/RM MI ACCOUNT REDMI NOTE 8 PRO AUTH/SPECAIL WRITE FLASH/READ,WRITE,ERASE NV/RESET FRP/RM MI ACCOUNT REDMI 9,9xx AUTH/SPECAIL WRITE FLASH/READ,WRITE,ERASE NV/RESET FRP/RM MI ACCOUNT MI NOTE 10 FULL SERVICE MI CC9 PRO FULL SERVICE MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 418 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.7 Released Pray for the people of Iran (COVID 19 VIRUS) MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 246 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.8 Released HUA QUALCOMM TOOL HDE SERVICE TOOL MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 487 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.6.9 Released BE YOURSELF MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 515 visualizações
-
-
HUA GOLD ALL IN ONE v.1.7.0 Released Added New Method For Flash 2021 Phones (UFS) Bug fixed in previous version MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 520 visualizações
-
-
HUA GOLD GENERIC TOOL 3.2.8 Released XIAOMI UPDATE MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 770 visualizações
-
-
HUA GOLD GENERIC TOOL 3.2.9 Released ADD MTK XIAOMI TAB MORE INFO BR HUATEAM
-
- 0 respostas
- 490 visualizações
-
-
HUA GOLD GENERIC TOOL v.3.2.7 Released NEVER QUIT...! MORE INFO BR HUA TEAM
-
- 0 respostas
- 1.1k visualizações
-
Quem Está Navegando 0
- Nenhum usuário registrado visualizando esta página.